Tiktok, Snäppi, IG, Whatsapp… ja Someturva! Kai sulla on jo Someturvan sovellus kotivalikossa?

| Lukuaika:2 minuuttia

20.04.2020

Miksi juuri sinä tarvitset Someturvan sovelluksen puhelimen kotivalikkoon? Lue tästä kolme syytä, miksi jokaisella nuorella pitäisi olla Someturvan sovellus omassa puhelimessa.

Kuva: Adobe Stock.
Kuva: Adobe Stock.

  1. Helppokäyttöinen sovellus valmiina kun kohtaat ikäviä ongelmia

Ahdistavat DM:ät? Ihastus screenshottasi sun snäpin levittääkseen sitä kavereille? Anonyymit p*skakommentit vlogissa? Pelottaa avata Tiktokin tanssivideoon saapunut kommentti?

Nämä ovat ikävä osa nuorten somearkea, mutta onneksi kenenkään ei tarvitse jäädä yksin. Someturvan helppokäyttöisellä sovelluksella ilmoitat heti kun somessa tapahtuu jotain ikävää. Sovelluksessa kerrot nimettömästi tapahtuneesta ja saat meiltä aina nopean vastauksen sekä selkeät ohjeet, miten tilanteessa kannattaa toimia. Someturvan tavoitteena on, että jokaisella nuorella olisi hyvä olla somessa ja omasta elämästä pystyisi kertomaan just sellaisella tavalla kuin itse haluaa!

2.Somen parhaat turvaoppaat Tiktokin käyttöönotosta random vihaajien ilmiantamiseen

Kaikki kaverit on jo Tiktokissa ja susta tuntuu, että jäät ulkopuolelle? Taas pitäisi ottaa uusi sovellus käyttöön ja opetella kaikki toiminnot? Ei hätää - Someturvan sovelluksen turvaoppaat auttaa tässäkin!

Someturvan palveluun sisältyy kaikkein suosituimpien somepalvelujen turvaoppaat, joiden avulla opettelet käyttämään uutta somepalvelua ja tunnistamaan vaaratilanteita somessa etukäteen. Turvaoppaista löytyy vastaukset esimerkiksi siihen, miten oma tili suojataan tai vihaaja ilmiannetaan. Turvaoppaiden avulla osaat hahmottaa omat rajasi ja pitää niistä kiinni!

Tutustu ilmaiseen TikTok-oppaaseen täällä!

3.Pysy positiivisena somessa jokaisena päivänä!

Someturva muistuttaa sua pitämään huolta omasta jaksamisesta somessa - sun EI tarvitse sietää negatiivisuutta päivästä toiseen. Kun oot ladannu Someturvan sun puhelimeen, sun ei tarvii enää stressata vihaajista tai ahdistelijoista. Me autetaan sua pysymään positiivisena jokaisena päivänä.

Tsekkaa meidän Instasta paljon lisää ja tilaa Someturva alta!

Priska Niemi-Sampan
| Someturva