Meidät on valittu Mastercard Lighthouse MASSIV -ohjelmaan!

| Lukuaika:1 minuutti

29.3.2022

SomeBuddy (Someturva) on valittu MasterCard Lighthouse MASSIV -ohjelmaan, joka on tarkoitettu vaikuttaville startup-yrityksille ympäri maailmaa. Yhdessä MasterCard Lighthousen kanssa rakennamme kumppanuuksia, joiden avulla vauhditamme kasvuamme ja luomme turvallisempaa sosiaalista mediaa yhä globaalimmalle käyttäjäkunnalle.
mastercard someturva collab

Mastercard Lighthouse MASSIV -kumppanuusohjelmaan on nyt valittu kuusi lupaavaa norjalaista, suomalaista ja ruotsalaista teknologiayritystä. Kyseessä on Mastercardin vaikuttavan teknologian kumppanuusohjelma, jonka tavoitteena on auttaa jopa miljardia ihmistä elämään vauraampaa ja turvallisempaa elämää vuoteen 2025 mennessä. Tulevan kevään kokoonpano koostuu kuudesta kestävään kehitykseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen keskittyvästä startup-yrityksestä, jotka ovat lähtöisin Norjasta, Suomesta ja Ruotsista. Olemme siis todella hyvässä seurassa!

Mistä ohjelmassa on kyse?

Ohjelma keskittyy YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, niiden saavuttamiseen sekä saattamaan kestävän kehityksen innovaattoreita maailmanlaajuisille markkinoille. Me olemme otettuja ja äärettömän kiitollisia siitä, että valikoiduimme kuuden näin kovan tekijän joukkoon.

Seuraavaksi suuntaammekin Tukholmaan tapaamaan ensimmäistä kertaa muut ohjelmaan osallistuvat startup-yritykset. Tule mukaan seuraamaan, mitä meidän kevääseemme Mastercardin Lighthouse MASSIV -ohjelmassa sisältyy!!

Lue lisää ohjelmasta ja siihen valituista yrityksistä täältä

massiv spring 2022