Someyrittäjä, Someturvaa arkesi!

| Lukuaika:2 minuuttia

09.04.2020

Onko työsi somessa? Stressaako sinua välillä työskennellä päivittäin somessa tuhansien silmäparien seuratessa? Me Someturvalla tiedetään, että somevaikuttajat ja sosiaalisen median yrittäjät ovat päivittäin arvostelun kohteena, koska työtä tehdään omilla kasvoilla ja tämä voi olla välillä todella raskasta. Haluammekin tarjota someyrittäjille ja vaikuttajille jatkuvan turvan työntekoon sekä keinon rentoutua hektisessä arjessa.

Kuva: Content Pixie, Unsplash.
Kuva: Content Pixie, Unsplash.

Helppokäyttöisen sovelluksemme avulla voi ilmoittaa matalalla kynnyksellä helposti ja nopeasti, kun sosiaalisessa mediassa tapahtuu jotain ikävää. Someyrittäjät ovat usein kiusaamisen tai häirinnän kohteina, koska he jakavat hyvin paljon omaa sisältöä ja henkilökohtaisempia asioita kaikkien saataville. Someyrittäjän, kuten bloggaajan tai vloggaajan arkeen kuuluu valitettavan usein anonyymit ilkeät kommentit, omista kuvista tehtyjen feikkiprofiilien löytäminen, henkilökohtaisista asioista jauhaminen keskustelupalstoilla tai jopa suorat ahdistavat yksityisviestit uhkauksineen. Lisäksi someyrittäjä ja vaikuttaja joutuu usein olemaan erityisen tarkka siitä, että oman puolison tai läheisten identiteetti pysyy salassa. Tätä kaikkea ei kuitenkaan tarvitse sietää ja kärsiä yksin!

Me Someturvalla autamme someyrittäjiä pitämään omista rajoista kiinni ja turvaamme työskentelysi sosiaalisessa mediassa. Meillä on Suomen ainoat someen erikoistuneet juristit ja sosiaalipsykologit sovelluksen välityksellä käytettävissäsi. Olemme auttaneet yli 1600 suomalaista 7-72 -vuoden ikähaarukan väliltä, ja näiden tapausten joukosta, lähes 60 % Someturvalle ilmoitetuista tilanteista täyttää rikoksen tunnusmerkit. Asiantuntijatiimimme ja helppokäyttöisen sovelluksen avulla pidät huolta hyvinvoinnistasi niin somessa kuin vapaa-ajalla.

Hanki Someturva ja saat aina nopeasti oikeudellisen arvion kohtaamiisi ongelmiin ja psykologista apua, kun some ahdistaa! Someturvan avulla voit keskittyä rauhassa vaikuttamiseen - me hoidetaan loput!

Tutustu palveluumme alla tai ota suoraan yhteyttä priska.niemi-sampan@someturva.fi ja keskustellaan aiheesta lisää!

Priska Niemi-Sampan
Someturva