Vanhempi, käykö lapsesi koulua Turussa? Aktivoikaa Someturva nyt ilmaiseksi.

Palvelua tarjotaan Turun perusopetuksen luokille 3–9 sekä lukioiden ja TAI:n opiskelijoille suomeksi ja ruotsiksi. ja aktivointikoodi löytyy Wilmasta. Someturvan avulla lapsesi saa apua sosiaalisen median ikäviin tilanteisiin, kuten kiusaamiseen.

🇸🇪 För svensk version klicka här.

🇬🇧 For English version click here.

Aktivointi vie vain minuutin!

Tarvitset aktivointiin Wilma-viestillä lähetetyn koulukohtaisen aktivointikoodin ja puhelimen.
  • Mene osoitteeseen https://palvelu.someturva.fi ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.
  • Kirjaudu sisään syöttämällä oppilaan puhelinnumero. Saat puhelimeen tekstiviestillä kertakäyttöisen salasanan. Syötä se tekstikenttään.
  • Tämän jälkeen sovellus kysyy aktivointikoodia. Syötä se kenttään. Tarkista, ettei tekstikentässä ole ylimääräisiä merkkejä tai välilyöntejä.
  • Nyt palvelu on käytössä! Sisäänkirjautuminen onnistuu jatkossa pelkän puhelinnumeron ja kertakäyttöisten salasanojen avulla, eikä aktivointikoodia enää tarvita.
  • Tallenna Someturva puhelimen kotivalikkoon, niin palvelu on aina vain klikkauksen päässä. Katso ohjeet täältä.

Mikä on Someturva?

Someturva on nettisovellus, josta voi kysyä 24/7 nimettömästi neuvoa, jos on joutunut ikävään tilanteeseen somessa, pelissä tai muualla internetissä.

Palvelua voi käyttää millä tahansa älylaitteella: puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Someturvassa apua saa aina someen erikoistuneilta ammattilaisilta. Someturvan tiimi koostuu juristeista ja sosiaalipsykologeista.

Kiitos, että kerroit meilletapauksestasi.Asiantuntijamme käy antamasitiedot läpi ja saat vastauksen 3arkipäivän kuluessa. Saattekstiviestitse ilmoituksen kunvastaus on valmis luettavaksi.Hei! Tässä vastauksemme. Saatsen auki klikkaamalla kirjekuorta. Viesti Että kiusaaminen saataisi loppumaan Meille on tärkeää, ettävastauksemme todella auttaasinua. Minkälaista apua sinätoivoisit tilanteeseesi?Kaverit on jättäny mut ulkopuolelle. Oontosi yksinäinen. Ei huvittaisi mennäkouluun.Millaisia seurauksia teolla onollut ja miten tapahtunut onvaikuttanut sinuun? Useita Yksi En osaa sanoa Onko tekijöitä yksi vaiuseampia? lutka, kusipää, ruma, läski, tapa ittes Millä sanoilla sinua onhaukuttu? Ei Kyllä Onko sinulle tapahtunutjotain ikävää somessa taimuualla verkossa?Henkilökohtaisia asioitani onkerrottu eteenpäinMinusta on levitetty kuva- taivideomateriaaliaMinua on häiritty jatkuvillayhteydenotoillaSometiliäni on käytetty luvatta taiminusta on tehty valeprofiiliMinua on haukuttu tai minusta onpuhuttu pahaa Minusta on kerrottu valheita Minua on uhkailtu tai kiristetty Minua on häiritty seksuaalisesti Mikä alla olevistavaihtoehdoista kuvaatilannettasi parhaiten? Facebook Instagram WhatsApp Facebook Messenger YouTube Twitter Discord Peli Snapchat Missä kanavassa asia ontapahtunut?Turvaa itsesi tai läheisesisosiaalisessa mediassa. Turvaa 24/7 Myötätuntoinen apu Oikeudellinen arvio Pikaoppaat someen

Miten Someturva toimii?

  • Ilmoita tapauksesi vastaamalla sovelluksen esittämiin kysymyksiin.
  • Tiimimme käy ilmoituksesi läpi ja laatii sen pohjalta sinulle vastauksen 1–3 päivän kuluessa. Kun vastaus on valmis, lähetämme tekstiviestillä ilmoituksen!

Klikkaa
ja avaa
sovellus