Sosiaalinen media, chattailu ja videoneuvottelut ovat erottamaton osa modernia työelämää. SomeBuddyPRO suojaa työyhteisöäsi kaikenlaisilta somen sekä sisäisten chat- ja ryhmätyösovellusten ongelmatilanteilta:

  • yksityisten asioiden levittäminen
  • kunnianloukkaus
  • seksuaalinen häirintä
  • kiusaaminen
  • yrityksen maineriskit

Miten työyhteisöni hyötyy palvelusta?

Työntekijöille anonyymi, heidän yksityisyyttään kunnioittava ja helppokäyttöinen sovellus häirinnästä ilmoittamiseen.

Someen ja häirintään erikoistuneiden juristien ja sosiaalipsykologien nopea apu häirinnän uhrille sekä toimintasuositukset tilanteen ratkaisemiseksi.

Työnantajalle Dashboard-työkalu työpaikalla esiintyvän häirinnän seuraamiseen, yhteisön maineen kriisinhallintaan ja maineuhkien identifioimiseen.

Eettinen ja luotettava kumppani työyhteisön turvallisuuden säilyttämiseksi ja kestävän somekäyttäytymisen tueksi.

Facebook MessengerWhatsappInstagramEmailSlackSosiaalisen mediankanavatLaskeva järjestysPylväsdiagrammi, lajiteltuRikoskategoriat⬇ DescendingPylväsdiagrammi, lajiteltukunnianloukkausviestintärauhan rikkominenyksityiselämää loukkaavatiedon levittäminenvainoaminenlaiton uhkaussalakatseluIdentiteetti-varkausmuu🆘🆘🆘Kriittiset tapauksetSeksuaalinen häirintä - työntekijöiden välilläKunnianloukkaus Twitterissä - yrityksen profiiliYksityisten tietojen levittäminen - työntekijän yksityiselämäPositiivinenNegatiivinenLuotettuArvostettuHyvä oloYmmärtäväinenAllapäinAhdistunutStressaantunutMiten työntekijäsi voivat?Digitaalisen hyvinvoinninpulssiEi rikostaRikos14%86%% tapauksistaRikos vai ei?Ilmoitetut tapaukset- 1,7%17 tapaustaSuojatut työntekijät58%271 henkilöäAnnaTilastoja, viimeiset 7 päivääHistoria24 Maaliskuu 2020Voit jatkaa keskeneräistä ilmoitustatästä tai poistaa senroskakori-painikkeesta.Keskeneräinen ilmoitus5 Maaliskuu 2020Asiantuntijamme käyvät antamasi tiedot läpi ja saat vastauksen ihan pian, viimeistään 3 arkipäivän kuluessa. Saattekstiviestillä ilmoituksen kun vastauson valmis luettavaksi.Someturvan käsittelyssäOppaatLuo ilmoitusIlmoituksesi

59 % sosiaalisen median käyttäjistä on kohdannut kiusaamista tai häirintää somessa. Monissa tapauksissa työnantaja liittyy tapaukseen, oli se sitten odotettua tai ei.

Liisa on keskellä avioeroprosessia. Hänen tuleva ex-miehensä levittää Liisasta törkeitä valheita Facebookissa. Lukematon määrä ihmisiä on nähnyt valheet netissä. Yksi postauksista mainitsee myös Liisan työnantajan negatiivisessa valossa

Tuleva ex-mies levittää ilkeitä valheita

Käyttäjämme luottavat meihin!

Olemme auttaneet jo yli 1 600 kaiken ikäistä suomalaista.

Tosi hyvä fiilis, kun jos näitä viestejä vielä tulee, niin tiedän heti mitä tehdä enkä mene pakokauhun valtaan.

Nainen

32 vuotta

Kiitos asiantuntevasta ja oivallisesta vastauksestanne.

Mies

50 vuotta

Kiitos vastauksestanne! Siitä oli suuri henkinen apu. Tein rikosilmoituksen ja asia otettiin tutkintaan.

Nainen

43 vuotta

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

WhistleBuddy (add-on)

WhistleBuddy on eettinen ja luotettava raportointikanava whistleblowing-direktiivin mukaisten väärinkäytösten anonyymiin ilmoittamiseen.

Vuoden 2021 loppuun mennessä kaikilla yrityksillä ja yhteisöillä tulee olla käytössään anonyymi kanava, jonka kautta työntekijät voivat matalalla kynnyksellä kertoa organisaatiossa havaitsemansa väärinkäytöksen, epäilyn tai huolen siitä.

Haluatko kuulla lisää, miten saat WhistleBuddyn käyttöön viikossa koko yhteisöllesi?

Turvaa työyhteisösi asiantuntevalla oikeudellisella palvelulla!

  • Anonyymi ja helppokäyttöinen sovellus häirinnästä ilmoittamiseen.

  • Asiantunteva apu häirintätilanteiden ratkaisemiseksi.

  • Dashboard työpaikalla esiintyvän häirinnän seuraamiseen ja maineuhkien identifioimiseen.

Webinaarit

Seuraava webinaarimme on suunnitteilla! Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet tulevista webinaareistamme ensimmäisten joukossa ja pysyt kartalla sosiaalisen median sekä someturvallisuuden ajankohtaisista aiheista.

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Lue tietosuojaselosteemme.

Haluatko järjestää työyhteisöllesi webinaarin, koulutuksen tai luennon liittyen digitaaliseen hyvinvointiin?Kerro meille tarkemmin tarpeestasi.Ota yhteyttä.