Digitaalisen työturvallisuuden kolme osa-aluetta:

ennakoi sosiaalisen median ja digitaalisten ympäristöjen riskit koulutusten sekä yhteisten ohjeiden avulla. 85% vuorovaikutuksesta ja viestinnästä tapahtuu verkossa.

Verkkohäirintä, kiusaaminen, epäasialliset kommentit... On tärkeää tiedostaa digitaalisissa ympäristöissä tapahtuvan vuorovaikutuksen riskit. Viimeisten neljän vuoden aikana olemme rakentaneet markkinoiden tehokkaimman työkalun näiden riskien ja katastrofien hallitsemiseksi. Olennaisinta on tunnistaa ennalta tyypilliset riskit ja tietää, miten niitä käsitellään antamatta niiden rajoittaa työtä, elämää tai suoritustasoa. Anna ammattitaitoisen tiimimme tukea yhteisöänne eettisesti, nopeasti ja hienovaraisesti!

Suvi Uski

Suvi Uski

CEO, Co-founder

suvi.uski@someturva.fi

suojaa työntekijäsi Someturva 24/7 häirinnän ilmoitussovelluksella, jonka kautta työntekijä saa häirintätilanteessa Someturvan ensiapuyksiköltä diagnoosin ja ammattiavun.

Kuka tahansa voi joutua verkkohäirinnän kohteeksi. Kun ikävä tilanne osuu omalle kohdalle, se voi herättää tunteiden myrskyn ja paljon kysymyksiä. Mitä tehdä? Miksi juuri minä? Tapahtuuko tämä todella? Hyviä neuvoja ja ohjeita tarvitaan nopeasti, koska asiat yleensä eskaloituvat vauhdilla – nolot kuvat leviävät tunneissa ja väärinymmärretyt kommentit välittyvät todella nopeasti eteenpäin. Someturva auttaa sinua selviämään tilanteesta kuin tilanteesta. Meillä on Suomen paras asiantuntijatiimi, joka koostuu mm. juristeista, psykologeista, sosiaalipsykologeista ja teknisistä asiantuntijoista. Yli 2 000 tapauksen tuomalla kokemuksella autamme sinua palauttamaan mielenrauhasi ja työkykysi!

Kaisa Rissanen

Kaisa Rissanen

Head of Legal and Operations

info@someturva.fi

vaikuta organisaatiosi kykyyn toimia tehokkaasti ja aktiivisesti digitaalisissa ympäristöissä – anna tiimisi loistaa ja menestyä!

Kun työntekijä kokee olevansa vaarassa joutua häirinnän tai kiusaamisen kohteeksi verkossa, alkaa hän hiljalleen rajoittaa omaa viestintäänsä ja välttelemään julkista kommunikointia. On vaikea loistaa ja menestyä, jos ei tunne oloaan turvalliseksi. Me olemme Someturvalla rakentaneet vaikuttavan menetelmän, jonka avulla voit ennakoida haasteellisia tilanteita ja toimia tehokkaasti tietäen, että sinä ja yhteisösi olette turvassa. Pidämme huolen, että asiakkaidemme työntekijöillä on varmuus käyttää koko potentiaaliaan edustaessaan työyhteisöä.

Kati Nevatalo

Kati Nevatalo

Sales Director

kati.nevatalo@someturva.fi