Somevaikuttaja, älä jää yksin somehäirinnän kanssa!

Someturva on ensimmäinen 24/7 palvelu, jonka kautta saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista apua somen ongelmatilanteisiin. Tiimimme auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi ja varmistaa hyvinvointisi.

Kiitos, että kerroit meilletapauksestasi.Asiantuntijamme käy antamasitiedot läpi ja saat vastauksen 3arkipäivän kuluessa. Saattekstiviestitse ilmoituksen kunvastaus on valmis luettavaksi.Hei! Tässä vastauksemme. Saatsen auki klikkaamalla kirjekuorta. Viesti Että kiusaaminen saataisi loppumaan Meille on tärkeää, ettävastauksemme todella auttaasinua. Minkälaista apua sinätoivoisit tilanteeseesi?Kaverit on jättäny mut ulkopuolelle. Oontosi yksinäinen. Ei huvittaisi mennäkouluun.Millaisia seurauksia teolla onollut ja miten tapahtunut onvaikuttanut sinuun? Useita Yksi En osaa sanoa Onko tekijöitä yksi vaiuseampia? lutka, kusipää, ruma, läski, tapa ittes Millä sanoilla sinua onhaukuttu? Ei Kyllä Onko sinulle tapahtunutjotain ikävää somessa taimuualla verkossa?Henkilökohtaisia asioitani onkerrottu eteenpäinMinusta on levitetty kuva- taivideomateriaaliaMinua on häiritty jatkuvillayhteydenotoillaSometiliäni on käytetty luvatta taiminusta on tehty valeprofiiliMinua on haukuttu tai minusta onpuhuttu pahaa Minusta on kerrottu valheita Minua on uhkailtu tai kiristetty Minua on häiritty seksuaalisesti Mikä alla olevistavaihtoehdoista kuvaatilannettasi parhaiten? Facebook Instagram WhatsApp Facebook Messenger YouTube Twitter Discord Peli Snapchat Missä kanavassa asia ontapahtunut?Turvaa itsesi tai läheisesisosiaalisessa mediassa. Turvaa 24/7 Myötätuntoinen apu Oikeudellinen arvio Pikaoppaat someen

Me tiedämme, että somevaikuttajat ja sosiaalisen median yrittäjät ovat erityisen alttiita somehäirinnälle. Kun hankit Someturvan tueksesi, saat nopean avun.

  • Ilmoita ongelmasta anonyymissa sovelluksessa.
  • Someen erikoistunut juristi ja sosiaalipsykologi käyvät tapauksesi läpi.
  • Saat henkilökohtaisen arvion ja työkaluja tilanteen ratkaisemiseksi.
  • Halutessasi voimme käydä tilanteesi ja meidän ratkaisuehdotuksemme läpi etätapaamisessa.

Miksi hankkisin Someturvan?

Someturvan asiantuntijat käytössäsi helppokäyttöisen sovelluksen välityksellä.

Voit pyytää meiltä neuvoa heti, jos jotain ikävää tapahtuu tai pelkäät, että jokin tilanne eskaloituu. Nopealla ja oikea-aikaisella puuttumisella suuremmat vahingot voidaan estää ja mahdolliset mainehaitat minimoida.

Tehokas ensiapu somen ongelmatilanteisiin.

Somejuristin oikeudellinen arvio ja konkreettiset toimintasuositukset tilanteen ratkaisemiseksi. Halutessasi henkilökohtainen etätapaaminen tapauksen ja ratkaisuehdotuksen läpikäymiseksi.

Psykologinen tuki hyvinvointisi varmistamiseksi.

Kaikkea ei tarvitse kestää! Somehäirintään erikoistuneet sosiaalipsykologimme auttavat sinua pitämään huolta hyvinvoinnistasi. Et ole yksin, me autamme sinua.

Someturvatiimi apunasi 24/7

Meillä sinua auttavat someen erikoistuneet juristit ja sosiaalipsykologit. Olemme auttaneet yli 1 600 kaiken ikäistä suomalaista. Tämä on kerryttänyt meille ainutlaatuisen kokemuksen somehäirinnän eri muodoista, tyypillisistä seurauksista ja siitä, miten häirintä näyttäytyy eri alustoilla.

Meidän mielestämme tieto omista oikeuksista kuuluu kaikille ja tuo mielenrauhaa minkälaisessa tilanteessa tahansa. Haluamme tuoda juridiikan työkalut sinun saatavillesi: asiantuntijoidemme laatima selkeä ja konkreettinen ratkaisuehdotus auttaa sinua hahmottamaan oikeutesi ja kommunikoimaan niistä viranomaisille.

Kuulostaako tutulta?

Someturva PINGspiraatio-aamussa 15.4.2021

Katso Someturvan Suvin "Tunnista, turvaa ja toimi - näin selätät somehäirinnän" puheenvuoro PING Helsingin PINGspiraatio-aamussa 15.4.2021.
PINGspiraatio-aamussa mukana olivat Someturvan lisäksi Pupulandia-blogin Jenni Rotonen, Vastuullinen lahjoittaminen ry:n Pia Tornikoski, Emmi Nuorgam ja Roosa Rahkonen.

Käyttäjämme luottavat meihin!

Olemme auttaneet jo yli 1 600 suomalaista. Myös monet vaikuttajat ovat antaneet hyvää palautetta palvelustamme.

Mielestäni jokaisen vaikuttajan tai vaikuttajan edustajan pitäisi käyttää Someturvaa.

Olisin kaivannut Someturvan kaltaista palvelua jo vuosia sitten, sillä erilaisia somehäirintätapauksia on tullut työni puolesta vastaan lukuisia. Onneksi nykyään tiedän, mistä voin saada näissä tilanteissa oikeasti asiantuntijan apua, kun oma tieto ei enää riitä. Olen saanut Someturvasta apua esimerkiksi tilanteessa, missä selvitimme mahdollisuuksiamme saada eräs valeprofiili mahdollisimman tehokkaasti poistettua ja saimme myös arvion siitä, onko kyseinen tapaus mahdollisesti ylittänyt rikosnimikkeen. Sain selkeät ohjeet, miten toimia ja mitä tietoa meidän kannattaisi vielä kerätä tapauksesta. Kommunikaatio oli selkeää, erittäin ystävällistä ja kaikesta huomasi, että asioimme selkeästi nimenomaan someen ja sometyöhän perehtyneen asiantuntijan kanssa! Mielestäni jokaisen vaikuttajan tai vaikuttajan edustajan pitäisi käyttää Someturvaa. Eikä missään nimessä jäädä häirintätilanteissa yksin!

Emmi Lehtomaa

CEO & Influencer Manager Fament Oy

Kiitos nopeasta avusta Someturvalle!

Vaikka olenkin jo “vanha konkari” somessa ja blogannut pitkään, pelästyin todella paljon kun sain hyvin todellisen ja uhkaavan sähköpostin, jossa minulta vaadittiin rahaa bitcoineina. Menin aivan hirveeseen paniikkiin, kun minua uhattiin tietoni ja perheeni asioiden levittämisellä. En osaa edes selittää sitä tunnetta, miltä minusta tuntui. Vielä hieman paniikkitilassa ilmoitin tapauksesta Someturvalle ja kerroin selkeästi mitä oli tapahtunut ja kuinka peloissani oon. Olin ihmeissäni, kun sain tosi nopeasti (alle kahdessa tunnissa) vastauksen, mitä minun pitäisi tehdä - mua ymmärrettin ja rauhoiteltiin. Olin aivan super tyytyväinen. Seuraavaksi olen tekemässä rikosilmoitusta tästä keissistä. Pyytäkää oikeesti apua näissä tilanteissa! Kiitos nopeasta avusta Someturvalle! ❤️

Pelästynyt bloggaaja ja instagrammaaja

Valitse sinulle sopiva paketti ja keskity rauhassa vaikuttamiseen – me hoidetaan loput!

SOMEAPU vaikuttajalle (1 tapaus)
189,90 /tapaus
  • Someturvan 24/7 sovellus: anonyymi haastattelutyökalu ongelmatilanteen ilmoittamiseen ja somen turvaoppaat

  • Someturvatiimin arvio ja ratkaisuehdotus yhteen tapaukseen

  • Tarvittaessa henkilökohtainen loppukonsultaatio Someturvan asiantuntijan kanssa

  • Tapauksen käsittely yhdessä arkipäivässä

Osta

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta alta, voit lukea lisää kysymyksiä ja vastauksiatuesta.

Haluatko kuulla ajankohtaisista someilmiöistä ja mielenkiintoisista blogeistamme ensimmäisten joukossa?

*

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Lue tietosuojaselosteemme.