Tällä sivulla voit ilmoittautua Someturvan kouluille järjestämiin koulutuksiin.

Someturvan koulutukset koulun ammattilaisille

Trainings hero

Onko koulussasi käytössä Someturva? Järjestämme säännöllisesti “Kiusaaminen ja häirintä somessa” -koulutuksia lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille, joilla on Someturva kaupungin tai kunnan kautta käytössä. Näihin ilmaisiin koulutuksiin voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Koulutus kuuluu osana Someturva-palvelun käyttöönottoa opettajille, oppilashuollolle ja esimerkiksi nuorisotyöntekijöille. Koulutus antaa valmiudet ymmärtää somekiusaamista- ja häirintää kouluympäristössä sekä opastaa Someturva-palvelun käyttöönotossa luokkatilanteessa.

Jos kouluyhteisössäsi ei ole vielä Someturvaa käytössä, ota meihin yhteyttä. Kerromme sinulle mielellämme lisää koulutusmahdollisuuksista.

Tulevat koulutukset

Kiusaaminen ja häirintä somessa

Kiusaaminen ja häirintä somessa

Kiusaaminen ja häirintä somessa

Kiusaaminen ja häirintä somessa

Kiusaaminen ja häirintä somessa

Näytä kaikki

Koulutuksen sisältö

Someturvan asiantuntijat kertovat sosiaaliseen mediaan liittyvistä oppilaiden kokemista ilmiöistä ja opastavat Someturva-palvelun käyttöönottoon.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Somen ja digitaalisten alustojen mukanaan tuomat uhat: minkälaista kiusaamista ja häirintää suomalaiset nuoret somessa kohtaavat?
  • Kiusaamisen ja häirinnän vaikutukset yksilön ja yhteisön hyvinvoinnille
  • Somekiusaamisen havaitseminen ja siihen puuttuminen
  • Someturva-palvelu koko kouluyhteisön työkaluna somekiusaamiseen puuttumisessa ja ennaltaehkäisyssä
  • Someturva-palvelun käyttöönotto ja käyttö osana kouluyhteisön arkea

Koulutus antaa valmiudet keskustella ilmiöstä oppilaiden kanssa ja opastaa heitä palvelun käytössä. Lisäksi koulutus antaa hyvän ymmärryksen siitä, miten Someturva-palvelua voi käyttää oman työnsä tukena.

Kiusaaminen ja häirintä somessa
*
*
*
Ilmoittautumalla hyväksyt sen, että tallennamme tietosi ja voimme käyttää niitä koulutukseen liittyvään viestintään. Lue tietosuojaselosteemme.

Kysyttävää?

Koulutuksiin liittyviin kysymyksiin vastaamme osoitteessa: info@someturva.fi. Laitathan viestikenttään tiedon mitä koulutusta kysymyksesi koskee, niin osaamme vastata mahdollisimman kattavasti. Odottaessasi valitsemasi koulutuksen alkua, voit käydä kurkkaamassa sometilejämme Instagramissa ja Facebookissa. Voit jakaa kokemuksesi aihetunnisteella #someturvakoulussa.